Reforma zdravotnictví v Americe - Adam, J.
Zdravotné služby v USA. Zdravotný systém poistenia pre dôchodcov Medicare a Medicaid. Zdravotné poistenie a poisťovne v USA. Náklady na zdravotníctvo a príčiny vysokých nákladov. Príčiny reformy zdravotníckeho systému. Clintonov plán reformy zdravotníctva. Kanadský plán organizácie zdravotnej starostlivosti.