Nový koberec na vozovky zo starých pneumatík - Janků, Jaroslav
Založenie a činnosť spoločnosti s r.o. Regum v Dolných Zeleniciach. Zber a spracovanie ojazdených pneumatík zn. Matador na gumovú drť. Ekologicky čistá technológia spracovania na americkej linke. Využitie drte.