Prirodzený monopol bez ujmy spotrebiteľa O transformácii slovenskej elektroenergetiky a Slovenskom energetickom podniku - Kvetán, R.
Rozhovor s generálnym riaditeľom š.p. Slovenský energetický podnik (SEP) o procese transformácie a privatizácie podniku a zmena na účastinnú spoločnosť. Elektroenergetika ako prirodzený monopol - navrhovaný zákon o prirodzených monopoloch. Zmena vnútornej štruktúry SEP a zmena v riadení, pripravovaný systém manažérskeho riadenia. Spolupráca so západoeurópskymi spoločnosťami v oblasti prenosových sústav, synchrónne pripojenie k sústave UCPTE v roku 1997.