Zdroje polemické, energia nevyhnutná Po privatizácii chcú holding s priehľadným vnútropodnikovým ekonomickým systémom - Potančok, Milan
Energetické zdroje na získavanie elektrickej energie - polemika v tejto oblasti. Činnosť Elektrárne Nováky v Zemianskych Kostoľanoch. Zahraničné investície a nová technológia v elektrárni. Predpoklady vývoja výroby elektrickej energie v Elektrárni Nováky do roku 2010.