Plasty - problémová složka odpadu. 2 - Hugo, J.
Využitie plastového odpadu. Skládky odpadov, komunálny odpad, recyklácia odpadu, spaľovanie a likvidácia odpadu. Energetické a chemické využitie plastového odpadu. Aktuálne problémy materiálovej recyklácie plastov.