Program odpadového hospodářství - Mikoláš, J.
Program odpadového hospodárstva ČR naväzujúci na spracovanie obdobných programov na úrovni pôvodcov odpadov, včítane obcí a na úrovni okresov. Vypracovávanie programov odpadového hospodárstva podľa zákona č.238/1991 Sb. Členenie vznikajúcich odpadov podľa dokumentu "Kategorizácia a katalóg odpadov". Spôsob nakladania s odpadmi. Technická vybavenosť územia. Súhrnná tabuľka produkcie odpadov podľa regiónov.