Separovaný zber odpadu predĺži životnosť skládky v Pezinku - Lajčiaková, D.
Uplatnenie separovaného zberu odpadu a zverenie poskytovania technických služieb mestu spolu s využitím odpadu (30-35 percent) pezinskej firme Petmas. Získanie zahraničných sponzorov, obyvateľov, podpory z Fondu životného prostredia.