Automobilka na okraji mesta: konečne s perspektívou výroby i odbytu - Kresánek, P.
Situácia v Bratislavských automobilových závodoch (BAZ). Ustanovenie spoločnosti Volkswagen Bratislava v roku 1991. Investičné náklady, výrobný program, výroba osobných automobilov. Strategické ciele spoločnosti.