Vo Volkswagene sú presvedčení, že doba otáznikov sa skončila Bratislavská automobilka by chcela byť už v tomto roku zisková - Krajčovič, P.
Pretrvávajúca recesia automobilového priemyslu západných krajinách Európy. Znižovanie nákladov u výrobcov vo firmách. Situácia vo VW Bratislava, investičné prostriedky na nasledujúce obdobie, perspektívy výroby osobných automobilov.