Manažérova príprava na boj - Bienik, J.
Postup prípravy manažéra na rokovanie, alebo poradu. Stanovenie cieľov. Znalosť problému. Príprava a osnova vystúpenia. Typológia účastníkov rokovaní. Hranice nariadení a právnych predpisov. Vhodná taktika skracuje cestu k úspechu.