Rokovania a porady sú potrebné - Bienik, J.
Porady ako základná forma rozhodovania a riadenia. Hlavné nedostatky zlých porád a rokovaní. Prečo a kedy sú potrebné osobné rokovania a porady. Typy rozhovorov.