Kde hľadať príčiny krízy podniku - Bienik, J.
O kríze podniku hovoríme vtedy, keď je ohrozená jeho existencia. Príčiny väzia vo vedení podniku, najčastejšie z nich. Ako zvýšiť výkonnosť firmy (medziľudské vzťahy, informácie, účasť na rozhodovaní, podmienky pre angažovanosť atď.). Desať jednoduchých zásad cesty k úspechu.