Zánik štátneho podniku Osobitný účet ministerstva privatizácie na všetko nestačí - Kerekeš, Juraj
Smernice a zákony o spôsobe vysporiadania zostatku likvidácie štátnej organizácie. Podmienky pre likvidáciu, zapájanie osobitného účtu MSWPNM SR do vysporiadania zostatku likvidácie podnikov. Doklady, ktoré predkladá likvidátor pre vysporiadanie zostatku. Smernice a zásady pre platenie úverov a úhrada záväzkov a odstupného, ktorá sa vzťahuje ku dňu dražby.