France Telecom chce nájsť aj na Slovensku serióznych partnerov - Janků, Jaroslav
Pohľad na dvadsaťročný vývoj francúzskej štátnej firmy France Telecom, ktorá sa pomocou štátu stala najväčším svetovým operatérom, predstihla Japonsko aj USA. Záujmy firmy na Slovensku, zatiaľ len inžinierske a technické poradenstvo, spolupráca s výskumom a vysokými školami. Budúca spolupráca závislá na rozhodnutí vlády o privatizácii telekomunikácií.