Verejná obchodná spoločnosť Právne náležitosti založenia, fungovania a zániku spoločnosti - Kerekeš, Juraj
Základné postupy pri zriaďovaní verejnej obchodnej spoločnosti (v.o.s.). Právne náležitosti založenia, fungovania a zániku spoločnosti.