Kvalita - príťaž alebo spôsob prežitia Všetko závisí od myslenia a prístupu ľudí - Hekelová, Edita
Definícia kvality podľa normy ČSN 8402. Aplikácia zásad štátnej politiky akosti SR do hospodárskej praxe. Harmonizácia našich dokumentov s dokumentami platnými v ES. Opatrenia na zvyšovanie kvality, účinnosť motivácie vo firme, význam spätnej väzby. Organizačná schéma a špirála akosti.