Výhodný byznys Odpady - Adámková, Alena
V r. 1991 - prijatie zákona o odpadoch a na neho nadväzujúce právne predpisy. Centrálny informačný systém odpadového hospodárstva. Nedostatočné využitie alebo zneškodnenie odpadu. "Odpadoví" podnikatelia. Potreba zavedenia vhodných ekonomických nástrojov a systémových opatrení v odpadovom hospodárstve. Firmy BOS a Eurosup, s.r.o.