Niekoľko čiar pre výrobky Aj u nás sa presadí iba tovar s číselným kódom - Krištofičová, Dagmar
Označovanie výrobkov čiarovým kódom. Organizácia European Article Numbering a jej poslanie. Slovenské stredisko EAN a jeho členovia. Zapájanie obchodníkov a výrobcov na Slovensku do systému.