KRAS po roku napĺňania ambícií - Kasper, J.
Hodnotenie činnosti Klubu reklamných agentúr Slovenska (vznikol vo februári 1993) ako profesného združenia napomáhajúceho rozvoju reklamného priemyslu na Slovensku a zvýšeniu úrovne slovenskej reklamy. Od 1.1.1994 je členom EAAA (Európskej asociácie reklamných agentúr). Úlohy klubu v r. 1994.