Tajomstvo farby, modelu a vkusu Reklama dokáže viac ako iba predávať - Juza, Peter
Talianska firma Benetton - typický príklad sieťového obchodu. Obchodná sieť firmy, jej dodávatelia. Vedenie firmy. Štyri problémy výroby. Tri stupne organizácie predaja, sieť obchodných zástupcov. Filozofia a provokujúca reklama firmy.