Malá encyklopédia Public relations. 3 Znalosť publika rozhoduje o úspešnosti PR - Žáry, Ivan
Členenie publika. Spoločenstvo, komunita. Štát. Potenciálni zamestnanci. Dodávatelia služieb a materiálov. Distribútori. Zákazníci, klienti, spotrebitelia a používatelia. Investori (peňažný, finančný trh). Tvorcovia verejnej mienky. Publikum z hľadiska riešenia konfliktov.