Úspech závisí od poznania Základom prezentácie firmy - premyslený public relations - Václavová, B.
Vytváranie image firiem a ich produktov. Firma EUROPRESS TIPS, s.r.o. sprostredkovateľom medzi tými, čo chcú predstaviť výsledky svojho snaženia širokej verejnosti a novinármi, ktorí by mali poskytnuté informácie spracovať a odovzdať čitateľom. Spolupráca v trojuholníku PR - marketing - reklama. Odlišnosti PR od bežnej reklamy. Zásady úspešnosti dobrej a účinnej informačnej akcie.