Projekt na efektívne využitie ložiska soli v Zbudzi - Berežný, V.
Projekt využitia slovenských zdrojov soli (chloridu soľného) zo známeho ložiska Zbudza pri Michalovciach. Komplexné riešenie projektu od ťažby, využitia prímesí, vývozu, náhrady u dovážanej suroviny, až po využitie soľných kavern ako podzemných zásobníkov ropy a zemného plynu a spoluprácu so zahraničnými partnermi. Legislatívne a finančné prekážky realizácie projektu a možnosti ich prekonania.