Plasty - problémová složka odpadu. 1 - Hugo, J.
Význam plastov z ekonomického a spoločenského hľadiska. Objem svetovej výroby plastov od r.1960-1990. Schéma štruktúry spotreby plastov v jednotlivých odvetviach priemyslu. Plasty v životnom prostredí, miera záťaže plastov. Ekobilancia plastov. Plasty v odpadoch - občiansky a priemyselný odpad.