Integracija nauki i proizvodstva. - Kovtunenko, A.
Nedostatky v komplexnom prístupe k inovačnému cyklu. Organizačná štruktúra a mechanizmus riadenia inovačného procesu v podniku. Absencia v nadväznosti a postupnosti od základného výskumu ku projekcii. Potreba prechodu na svetové ceny. Oslabenie prerozdeľovacích procesov z centra prechodom na trh. Nedostatky v spojení vedy s výrobou. Otázka stimulovania a normovania pracovníkov vo výskume.