Rozhodující inovace ve výzkumu a vývoji. - Mu-La Hsu
V súčasných podmienkach sa na podniky vyvíja tlak efektívne previesť inováciu na výrobky úspešné na trhu. Tradičný model lineárneho postupného rozvoja výrobku už nie je dostatočne efektívny. Najväčším problémom je riadenie inovácií a výskumu a vývoja (Research+Development - R+D). Návrh modelu s následovnými aspektami: výber pracovníkov pre R+D z hľadiska ich tvorivosti a zmyslu pre inováciu, pravidelné doškolovanie a zvyšovanie kvalifikácie, zavedenie nelineárnej organizácie vedenia.