Budeme mít odborníky? Bez informatiky se v budoucnu neobejdeme. - Podvín, V.
Zdôvodnenie nevyhnutnosti realizovať program informatizácie. Problémy spojené s technickým vybavením a osobitne s výchovou špecialistov pre informatizáciu. Dôležitosť prípravy používateľov informačnej techniky.