How many victims in the 1930s? 2. - Nove, A.
Doplňujú a upresňujú sa údaje o počte obetí v Sovietskom zväze po r. 1930 na základe nových prameňov a svedectiev s použitím výsledkov zo sčítaní ľudu z r. 1926, 1937 a 1939. Vyhodnotené štatistické údaje zohľadňujú úmrtia z hladomoru, likvidácií, deportácií obyvateľstva atď. Celkový počet obetí druhej svetovej vojny na základe predchádzajúcich demografických zistení.