Rural depopulation and the restoration of the Rusian village under Gorbachev. - Pallot, J.
Rozbor sovietskej povojnovej politiky voči vidieku s osobitným dôrazom na jej zmeny od nástupu Gorbačova. Stručný prehľad demografickej situácie na sovietskom vidieku. Infraštruktúra, služby a individuálna výstavba na dedine.