Otázka týdeníku NH pro Petra Millera, ministra práce a sociálních věcí ČSFR. - Miller, P.
Na otázku, na čo sa pri zmierňovaní sociálnych dôsledkov ekonomickej reformy v najbližšom období kladie prvoradý dôraz, minister práce a sociálnych vecí ČSFR odpovedá, že na urýchlené uvedenie do činnosti záchrannej sociálnej siete. Význam tejto siete a konkrétnych opatrení vytvárajúcich výkonnosť záchrannej sociálnej siete.