O sozdanii informacionnoj technologii kompleksnogo ekonomičeskogo analiza. - Aleksachin, A.
Komplexná ekonomická analýza priebežnej ekonomickej situácie krajiny a funkcie, ktoré by mala plniť. Systém informačného zabezpečenia analýzy a jeho technológia. Expertný systém informačnej technológie, možnosti, ktoré má poskytovať.