O metalojemkosti nacional'nogo dochoda. - Dvorjaninov, V.
Porovnanie spotreby kovov ZSSR a vyspelých krajín. Príčiny vysokej spotreby kovov dané orientáciou národného hospodárstva. Nedostatky v rozvoji a výrobe podľa technológií nahradzujúcich alebo šetriacich kovy. Potreba zvýšenia technickej úrovne výroby. Nedostatky v systéme ekonomických ukazovateľov orientovaných nákladovo.