Finansovo-kreditnyj mechanizm i rynok investicij. - Černecov, S.A
Štruktúra zdrojov financovania centralizovaných a necentralizovaných investícií v r. 1989 a 1990. Požiadavky na nový finančno-úverový mechanizmus v investičnej sfére v r. 1990. Žiadúce zmeny investičnej a štruktúrnej politiky pri jej sociálnom zameraní. Predpoklady zvýšenia národohospodárskej efektívnosti investícií do výrobnej sféry. Pôsobenie finančno-úverového mechanizmu v investičnej oblasti.