Podniky si rozhodnou samy. Skončí diletantství v technickém a investičním rozvoji? - Komárek, Josef
Rozhodujúcu úlohu v technickej a štruktúrnej prestavbe zohrá podniková sféra, ako aj sféra projektová a sféra prípravy investícií. Skúmanie otázky, ako je podniková a prípadne projektová sféra na túto úlohu pripravená a informačne zabezpečená.