Meze, možnosti a úskalí zásahů státu. Strukturální politika. - Klvačová, Eva
V scenári ekonomickej reformy ustupuje štruktúrna politika do pozadia. Základnou determinantou národohospodárskej štruktúry sa stáva trhový mechanizmus. Dôvody a hranice uplatňovania štátnej štruktúrnej politiky vo vyspelých štátoch a zhodnotenie skúsenosti z tohto uplatňovania. Konfrontácia schváleného tvaru čs. štruktúrnej politiky pre budúce obdobie so štátnou štruktúrnou politikou priemyselne vyspelých západných krajín.