NTP v promyšlennosti. - Veselov, V.
Organizačno-technické a ekonomické príčiny spomaľujúce zavádzanie novej techniky. Výhody ekonomických metód pred direktívnymi v zavádzaní VTP. Výpočet indexu prírastku spotrebiteľských vlastností. Výpočet dodatočného národohospodárskeho efektu novej techniky. Prístupy k ekonomickému stimulovaniu organizácie výroby novej techniky.