Socialističeskij vybor: o čem idet reč'. - Radajev, V.
Spory o prístupy k socializmu v ZSSR. Deformácie socializmu a perspektívy socialistickej voľby. Koncepcia prechodu k regulovanej trhovej ekonomike. Problémy socialistických špecifík vlastníctva, rozdeľovania trhu práce. Realizácia socialistickej voľby vo sfére obehu a vo sfére výroby.