Razvitije narodnochozjajstvennych balansov i ich planovo-analitičeskich rasčetov. Voprosy metodologii. - Moskvin, Aleksej Iosifovič
Zodpovednosť plánových orgánov za vnútorný obsah plánov. Nízka využitosť bilancií národného hospodárstva v plánovaní. Teória rozšírenej reprodukcie ako základ analytických prístupov k plánu. Plánovanie odvetvových komplexov. Indexy potrieb obyvateľstva a úroveň spotreby. Stanovenie proporcionálnosti.