Isčislenije indeksa stoimosti žizni. - Zubova, L.
Podstata a význam výpočtu indexu životných nákladov. Rozdiel medzi "hodnotou života" a spotrebiteľskými cenami. Organizácia sledovania výdavkov pomocou rodinných účtov. Formovanie štruktúry spotrebiteľských nákladov. Štatistické sledovanie spotrebiteľských cien.