Formirovanije i ispol'zovanije potrebitel'skogo bjudžeta. - Berezkin, V.
Minimálny spotrebiteľský rozpočet, ktorý charakterizuje životnú úroveň obyvateľstva na minimálnej úrovni. Metódy stanovovania minimálneho rozpočtu: štatistická, štruktúrna a normatívna. Miesto minimálneho spotrebiteľského rozpočtu (sociálneho minima) v práci centrálnych orgánov, v praxi ich plánovania a tvorby rozpočtov.