Einige Anmerkungen zur Investitionstheorie-Debatte. - Heise, Arne
Analýza podobnosti Keynesovej teórie motívov investovať s neoklasickou teóriou investícií. Poukaz na niektoré momenty, ktoré by mohli viesť až k odmietnutiu konceptu efektívneho dopytu, ktorý tvorí jadro keynesovského modelu.