csoportmunka és a csoportmunkára épülö munkaszervezetek. - Csuhaj, V.I
Chápanie teamovej práce ako prirodzenej formy spolupráce, ktorá sa uplatňuje najmä v oblastiach, kde je normovanie práce spojené s problémami alebo kde sa vyskytujú stále zmeny v pracovných úlohách. Uplatnenie teamovej práce pri pásovej výrobe. Autonómne pracovné skupiny ako nové formy organizácie práce.