ARIZ-85-B. Algoritmus řešení vynálezcovských úloh. - Dostál, V.
Zákony vývoja technických systémov základom teórie riešenia vynálezcovských úloh - TRIZ. Prechod do nadsystému a na mikroúroveň. Riešenie viacúrovňovej hierarchie. Schéma mnohoúrovňového myslenia. Princíp paralelnosti prevádzania krokov. Zdroje látok a polí. Rozvoj analytickej línie. Schéma postupu vyhľadávania a výberu zdrojov látok a polí. Postup riešenia úlohy.