Cesty ekonomické prosperity. 4. - Halačka, J.
Vysoká intenzita práce a obmedzovanie strát pracovného času ako tajomstvo Baťovho úspechu. Význam osobnosti vedúceho pracovníka, získanie pracovnej ochoty podriadených pracovníkov. Činitele, ktoré určujú výnosnosť vyplatenej mzdy. Mimomzdové prostriedky vedúce k zlepšeniu pracovného výkonu.