Jak zvyšovat intelektuální potenciál vedoucího pracovníka. - Latfullin, G.R
Vymedzenie pojmu intelektuálny potenciál vedúceho pracovníka. Prvky tohto potenciálu. Náčrt smerov rozvoja prípravy vedúcich pracovníkov v ZSSR pri zvyšovaní ich intelektuálneho potenciálu: preorientácia štúdia podľa dopredu určených modelov, rozšírenie vzdelávacích kurzov na pracoviskách, posilnenie pragmatizmu výučby a tesnejšie spojenie výučby s výrobou.