Kolektivní vyjednávání v západních průmyslově vyspelých státech. - Kostelecký, S.
Úloha štátu v mzdovej politike priemyselne vyspelých krajín. Zaručená minimálna mzda podľa vývoja životných nákladov. Postoj odborov k štátnej dôchodkovej politike. Vytváranie mzdovej a sociálnej politiky na základe rokovaní odborov s podnikateľmi. Spôsob a výsledky kolektívneho vyjednávania.