Metodické základy vytvárania systému noriem organizácie. - Galenko, V.P
Sprievodné znaky prechodu k automatizácii výroby. Zmeny v organizácii práce. Hybné sily zmien foriem organizácie práce. Formy prejavu vzájomného pôsobenia osobného faktora a vecných výrobných činiteľov. Normalizácia výrobnej činnosti. Stanovenie hraníc normalizácie organizácie práce. Objekty normalizácie.