Ob uslovijach stabilizacii i rosta ekonomiki. - Frolov, N.
Produktivita práce, mzda a stanovovanie cien výrobkov. Výpočet reálnej mzdy pre ekonomický mechanizmus národného hospodárstva. Potreba porovnávania produktivity práce a jej kvality so svetom. Zmena prístupu k cenám. Zmena charakteru súťaženia.