Optimalizace personální struktury podniku. - Rašek, A.
V súčasných podmienkach zaznamenávame u nás nedostatočné využívanie kvalifikácie pracovníkov, čoho príčinou je nedostatočné personálne riadenie a nevhodná mzdová politika. Prognózy Medzinárodnej organizácie práce z hľadiska kvalifikácie pracovníkov. Nároky amerických zamestnávateľov na kvalifikáciu pracovníkov.