Personální řízení podniku v tržní ekonomice. - Filka, M.
Vymedzenie znakov progresívneho personálneho riadenia, ktoré vychádza z podnikateľskej koncepcie a z filozofie vedenia ľudí. Porovnanie systému kádrovej a personálnej práce a systému personálneho riadenia. Dielčie personálne činnosti, procesy a subsystémy systému personálneho riadenia.